Film i TV

ANĐELO JE OSTAVIO SANDRU ZBOG DALILE – sinoć otkrila šta se desilo: Marijana “pecnula” zadrugarku u emisiji uživo

Dušica Jakovljević noćas je ugostila u emisiji “Narod pita”, Marijanu Zonjić, Aleksandru Nikolić i Lazara Čolića Zolu.

Anđelo i Dalila - screenshot

Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. U emisiju se uključila Gabrijela koja je na samom startu nahvalila Aleks i Dušicu, a onda se obratila Dejanu, njegovoj porodici, ali i Aleksandrinoj porodici.

– Dobro sam, završavam stan, kola.. – rekla je Aleks.

– Ma samo lagano. Budi takva kakva jesi, nijedna veza nije uspjela sem tvoje i Dejanove, vi ste mi sjajni – rekla je gledateljka pa se obratila Dušici.

– Ja moram da vam kažem što Marijana ne razgovara sa Aleksandrom. Marijana ne smije od Dalile da kaže bilo šta. Dalila je toliko ljubomorna, ona je Matoroj napravila haos, a bila joj je prijateljica. Ona je htjela da razdvoji Sandru i Anđela i to je uspjela. Marijana neće da izda Dalilu, ona igra kako ona pjeva – rekla je gledateljka.

– Nije moje to da komentarišem, moguće je da je on prekinuo sa Sandrom zbog Dalile – rekla je Marijana.

– Ma vas dvije ste pokušale i da posvađate Dejana i Aleks. Marijana je namjerno radila sve što je Dalila tražila, pa pričala o Aleks i Dejanu. Aleksandra tebi su punili glavu kako bi se posvađala sa Dejanom, ali nisu uspjeli – rekla je gledateljka.

– Ma ona je rekla kako je to vidjela, ali nije htjela da kaže – rekla je Aleks.

– Ja sam to vidjela i iznijela šta sam vidjela, a ko hoće da mi vjeruje nek mi vjeruje. Poslije mi kažu da sam kalkulator, a mnogi tamo kalkulišu – rekla je Marijana.

– Ma vi ste to namjerno radile – rekla je gledateljka, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh