Film i TV

VANREDNA SCENA U VETERNIKU U 4 UJUTRO! Biljanu probudio Dejan: Evo šta se desilo Davidu

Dejan Dragojević i njegov brat David otišli su na odmor u Budvu, a cijela scena polaska i puta snimljena je kamerom i Dejan je okačio na svoj kanal na Jutjubu.

David - Biljana - screenshot

Izjutra nije sve bilo tako bajno i po planu, otekao od nespavanja Dejan je bio ljut što David nije ustao na vrijeme već je on morao lično da ga budi:

– Znači majmunčina spava i dalje, na sto telefona ne mogu da ga probudim, moram sad pješke po njega – rekao je mrzovoljni Dejan dok je kretao da probudi brata, piše Novi.

Njihovo “tiho” spremanje probudilo je Biljanu Dragojević u 4 ujutru koja je ustala i krenula da isprati svoje sinove na odmor.

Pogledajte kako je izgldao cijeli put, od vanredne scene u Veterniku u zoru, pa sve do samog odlaska u Budvu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh