Film i TV

“HVALA BOGU ŠTO NIJE DAO DA ZATRUDNI, SAD BIH SE OBJESIO!” – Nikad iskrenija ispovijest Dejana Dragojevića

Dejan je nikad iskrenije otkrio kroz šta je sve prošao tokom učešća u rijalitiju za koji sam kaže da mu je promijenio život.

Dejan i Dalila - srbija danas

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga” i miljenik velikog broja gledalaca ovog rijaliti formata Dejan Dragojević gostovao je u specijalnom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.

Dejan je nikad iskrenije otkrio kroz šta je sve prošao tokom učešća u rijalitiju za koji sam kaže da mu je promijenio život.

– Čuo sam komentare, kažu da sam prestao volim Dalilu preko noći, ali nije tako, tamo je meni jedan minut bio kao vječnost, plus to što sam se mirio… Dok su drugi jeli i spavali, ja sam gledao u plafon, razmišljao o svemu, plakao – iskreno je rekao Dejan, pa smo se dotakli teme i truda bivšeg bračnog para da Dalila ostane u drugom stanju:

– Pa znaš kako, nije Bog dao, hvala Bogu što nije, zbog cijele ove situacije, hvala Bogu pa mi ne određujemo kada će djeca doći na svijet. Da ljudi mogu da ono što kažu da se to odmah desi, mislim da bi bio raspad zemlje. Hvala Bogu, mi ne odlučujemo o tome, zato što zamisli da smo odlučili tog trenutka i da se sve ovo izdešavalo, Bože sačuvaj, tada bih se opasao oko aviona i letio, visio bih ovdje kao primjerak kako ne treba – rekao je iskreno Dejan.

Cijelu emisiju u kojoj je Dragojević govorio o kobnoj noći kada su ga izveli iz Zadruge, o povtarku u Veternik, vezi sa Aleksandrom, ali i razvodu, pogledajte ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh