Film i TV

U ŠIMANOVCE STIGLA KUTIJA ZA DALILU I FILIPA: Evo šta je pisalo na njoj, NEĆE IM BITI LAKO

Dalila Dragojević i Filip Car večeras gostuju u emisiji “Narod pita” kod voditelja Milana Miloševića.

Dalila i Filip Car - Screenshot

Njih dvoje prije nekoliko dana donijeli su odluku da okončaju svoju vezu, a nakon toga su se uputili kod svojih porodica, gdje su boravili nekoliko dana.

Pred večerašnje suočavanje, njihova verna podrška odlučila je da ih iznenadi, pasu na adresu televizije Pink pristigli pokloni. Čuvena grupa “Cedevita” podržavala je Dalilu i Filipa od prvog trenutka, pa sve do posljednjeg dana “Zadruge”, a po svemu sudeći oni i dalje ne odustaju od vjerovanja da će njih dvoje pronaći zajednički jezik i ponovo obnoviti vezu, piše Novi.

Dakice, nemoj dopustiti da te sutra boli pomisao da si mogla, a nisi htjela, da si željela, a nisi smjela. Da si odabrala pravi put, ali drugi ti ukrali kompas. Da si u želji da poletiš, vlastitim krilima razbila kavez, a ipak nisi smjela poleteti. Filipe, ljudino… Jednog dana ćeš shvatiti da postoje ljudi koji nikad ne izdaju, ali prije toga ćeš proći kroz mnoge izdaje. Jednog dana ćeš razumeti da je spoljašnji sjaj ništa u poređenju sa unutrašnjom ljepotom. Zato sve što je spolja, traje do prve kiše. Ono što je unutra – GORI UVIJEK! Vaša podrška u dobru i zolu – pisalo je na čestitki koja je stigla uz ukrasnu kutiju.

Ali tu nije bio kraj iznenađenjima, takođe je stiga i kutija ispunjena raznim slatkišima, a u sred nje se nalazio i jedan plišani meda. Poznato je da je krevet Dalile i Cara uvek bio ispunjen brojin igračkama, pa su fanovi nastavili svoju tradiciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh