Film i TV

STIGLE VIJESTI O CARU I DALILI, OBJAVLJENO NA INSTAGRAMU: Rasplet koji su svi čekali

Večeras ovaj bivši par će se suočiti najprije jedno sa drugim, a onda i sa sudom naroda, a ovaj momenat su mnogi očekivali.

Filip i Dalila - Novi

Dalila Dragojević i Filip Car turbulentnu vezu koju su otpočeli pred kamerama rijalitija ”Zadruga” u više navrata su raskidali i ponovo je ”krpili”, međutim prIJe nekoliko dana saopštili su javnosti da su donijeli konačnu odluku – da se raziđu. Nakon toga je svako otišao svojim putem – Car u Crikvenicu, a Dalila u Šepak.

Večeras ovaj bivši par će se suočiti najprije jedno sa drugim, a onda i sa sudom naroda, a ovaj momenat su mnogi očekivali. Domaćin u studiju biće Milan Milošević.

Jedno je sigurno – večeras će budućnost Dalilinog i Carevog odnosa mnogima postati jasnija – a da li će možda uslijediti i veliko pomirenje pred kamerama ili ipak sukob i potvrda definitivnog raskida – ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh