Film i TV

FILIP CAR PRVO VEČE U CRIKVENICI ZAVRŠIO U PROVODU! EVO KO MU JE PRAVIO DRUŠTVO: Posvetio Dalili ove stihove nakon prekida

Ovako su ga dočekali najbliži!

Filip Car - screenshot

Bivši zadrugar Filip Car pre samo dva dana raskinuo je sa Dalilom Dragojević, a već preksinoć napustio je napustio Srbiju, jer je odlučio da se poslije završetka pete sezone “Zadruge” vrati u rodnu Hrtvatsku i konačno posjeti svoje najbliže u Crikvenici nakon dvije godine.

Naime, Filip je u Crikvenicu otišao sa prijateljem, takođe bivšim zadrugarom Stefanom Šebezom, a tamo su ga, pored porodice, dočekao i najbolji prijatelj, Bruno, koji je Cara sve vrijeme tokom njegovog dvogodišnjeg boravka u Bijeloj kući podržavao i često se tim povodom oglašavao za Pink.rs.

Car je na društvenoj mreži Instagram objavio zajedničku fotografiju sa Uremovićevem i kratko napisao “brat”.Kako se kasnije moglo vidjeti na njegovom Instagram profilu, Car je odlučio da se već prvo veče opusti i zajedno sa svojim prijateljima proslavi povratak u rodni kraj, te su se na storijima nizali snimci iz noćnog izgleda.

Pjesme su se samo nizale, a jedna ko je posebno privukla pažnju jeste “Čaršija” od Al Dina, a stihovi “lijepo je doći u svoju čaršiju, lijepo je imati svoju avliju” su, pretpostavljamo, posebno dirnuli Filipa.Pjevač je zatim zapjevao i pjesmu “Sve ti dugujem” od Aca Pejovića, a Car je u sevdahu pružio ruke izvođaču i pozdravio ga, a onda zajedno s njim zapjevao stihove: “I kol’ko god sam grešan još život voli me, kad ostala si sa mnom sve ove godine…”

Da li je mislio na Dalilu ili neku drugu devojku, pokazat će vrijeme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh