Film i TV

STEFAN KARIĆ I JOVANA RASKINULI – Raskrinkani UŽIVO U EMISIJI? U programu SAZNAO DA JE OSTAVLJEN od gledateljke

“Kad god, šta god, zovite, sve ću Vam reći!”

Stefan Karić - Novi

Nakon posljednje pauze za reklame, nastavila se emisija “Narod pita”, ali i prethodno uključenje gospođe koja je podrška Stefana Karića, piše Srbija danas.

– Samo da kažem Stefanu, tj. da ga nešto pitam. Danas su me mnogi zvali iz Makedonije, Čačka, Kraljeva, Kruševca, saznali su neke laži, koje ja moram da provjerim. Mi smo “Posebni”, tvoji ljudi. Iskreno, reci mi, da li si još uvijek u vezi sa Jovanom ili ne? – pitala je gledateljka.

– Da li se vi šalite sa mnom? – pitao je Stefan.

– Rekli su mi, iz Kraljeva, Kruševca, Požege, cijeli dan mi zvoni telefon. Molim te, nemoj da se ljutiš na mene – rekla je gledateljka.

– Taman posla, zajedno smo. Nemojte dozvoliti da Vas neko tako obmanjuje. Kad god, šta god, zovite, sve ću Vam reći – dodao je Karić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh