Film i TV

“ANĐELO JE ZALJUBLJEN U DALILU!” Bivša zadrugarka otkrila pravi razlog RASKIDA veze: “Žao mi je Sandre!”

Iskreno o svemu.

Anđelo i Dalila - screenshot

Kao bomba odjeknula je vijest da su neposredno prije izlaska iz “Zadruge” Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli vezu koju su započeli u istoimenom rijalitiju. Kako su njih dvoje naveli, razišli su se mirnim putem bez svađe i skandala.

Gordana Goca Džehverović, mama pjevačice i bivše rijaliti učesnice Teodore Džehverović, oglasila se na temu raskida veze bivšeg zeta Anđela i Sandre.

– Šta da vam kažem… To je bilo za očekivati! On je bio sa njom samo da premosti taj neki period. Čekao je da izađe. Nije tu bilo emocija s njegove strane. Mislim da se Sandra zacopala u njega, ali nije to bilo obostrano. Sandra je predosjetila da će to tako da se završi, nije mu vjerovala, ima dovoljno iskustva da vidi – rekla je Goca za Pink.rs i dodala:

– Anđelo se zaljubio u Dalilu kao tetreb. Meni je u cijeloj priči žao Sandre, ona je dobra djevojka, ali ispada da nikako nema sreće sa muškarcima – poručila je Džehverovićka.

– Nisam pričala o toj temi sa Teodorom, za nju je to davno završena priča. Ne zanima je sa kim je Anđelo, oni su se davno razišli i svako je krenuo svojim putem… Ona je sada fokusirana na preuređenje stana, razmišlja o stajlinzima za nastupe i to je to – rekla je Teodorina mama i dodala:

– Anđelo je tražio da ga ja više ne komentarišem. Zato više neću ni da ga komentarišem kao Teodorina mama, nego kao mentor iz “Zadruge” – rekla je Goca, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh