Film i TV

TEŠKO JOJ JE: Aleksandra otkrila kako podnosi što je Dejan u Veterniku “Da se ja pitam…”

U toku emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Filip Car, produkcija je uključivala telefonske pozive, te su gledaoci imali prilike da porazgovaraju sa ovim rijaliti učesnicima.

Dejan i Aleksandra - screenshot

Tom prilikom Aleksandra je otkrila koliko joj teško pada što je dejan u Veterniku, a ona u Beogradu.

– Prvo bih porazgovarao sa gospođicom. Evo, za tebe, da si ranije počela da se baviš manekenstvom, bila bi najbolja. Drugo, izdržala si turturu sa čovjekom koji nije psihički bio dobro. Vidi se da je zaljubljena i da li planira da bude sa njim i i čime će se baviti? – upitao je gledalac.

– On mora da se posveti sebi. Ja da se pitam, ja bih njega odmah za ruku i da idemo odavde. Počet ću da uzgajam maline i time ću da se bavim – rekla je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije u nasatvku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh