Film i TV

TOKOM NOĆI SPAKOVALI KOFERE I POBJEGLI – Dalila i Car UHVAĆENI u RANIM JUTARNJIM ČASOVIMA nakon emisije!

Uhvaćeni na Terazijama…

Filip Car i Dalila - screenshot

Filip Car sinoć je gostovao u “Narod pita” na Televiziji Pink. On je u emisiji priznao da je dan proveo sa Dalilom Dragojević, ali je istakao da nisu u vezi.

Ipak, čini se da njihova djela govore drugačije. Pink.rs papapraco pratio je Filipa Cara nakon emisije, a on je završio sa Dalilom, koja je spakovala svoje kofere u njegov auto.

Filip je sačekao Dalilu na Terazijama koja se brzo vratila sa svojim stvarima i koferom koji je ubacila u njegov auto.

Oni su potom pobjegli paparacu napravivši saobraćajni prekršaj i nestali su u nepoznatom pravcu. Nema sumnje da su Dalila i Car ipak obnovili svoju vezu, a gdje su prošle noći završili, još uvijek nije poznato, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh