Film i TV

NIJE SE ČULA SA OCEM NAKON ZADRUGE – Aleks otkrila da NEMA SAMOPOUZDANJA: Progovorila o DJETINJSTVU i porodici

“Generalno, nemam samopouzdanje, to je istina!”

Aleksandra Nikolić - Screenshot

U toku emisije “Narod pita”, koju vodi voditelj Milan Milošević, gosti su bili Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Filip Car, piše Srbija danas.

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

– Pozdravljam vas sve u studiju. Želim da čestitam Dejanu na pobedi koju je zaslužio. Ja ne poznajem nikoga lično ali sve ovo što sam gledala, do sada, ja sa shvatila da je njegova porodica idealna. Da nije bilo dobro, ne bi bili zajedno. Htela bih da podvučem da mi se jako dopada Dejan kakav je kao čovek, njegov karakjter. Ponašao se uvek kako je osećao. Imao je užasan stres. Aleksandra mi se mnogo sviđa. Mnogo mladih ljudi u Zadruzi su imali u svojim vezama jako malo samopouzdanja. Aleksandra, ti si jako dobra, ja osećam da imaš nedostatak ljubavi iz porodice – rekla je

– Imala sam uvijek ljubavi sa majčine i očeve strane. Generalno, nemam samopouzdanje, to je istina – rekla je Aleks.

– Je l’ te zvao otac da ti čestita? – upitao je Milan.

– Ne, ne – rekla je Aleks.

– Care, ti si jako lijep čovek. Svaka žena koja te ne zna, ona bi pomislila da znaš da voliš. Svako veče su ti bili isti monolozi. Prvo pričaš, vrijeđaš pa se izvinjavaš. Svaki dan si pričao da ti nije dobro – rekla je gledateljka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh