Film i TV

“DALILA I DEJAN SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO!” Šuška se o POMIRENJU Dragojevića? – “Žao mi je što nisu ZAJEDNO!”

“Mislim da su Dejan i Dalila slični ljudi!”

Narod pita - screenshot

U emisiju “Narod pita” uključila se gledateljka koja je imala samo riječi hvale za Filipa Cara i Aleksandru Nikolić, pa je objasnila zašto smatra da su Dejan i Dalila Dragojević stvoreni jedno za drugo, piše Srbija danas.

– Zovem da pohvalim Filipa. On je stvarno super dečko, da mu te stvari i takve djevojke ne trebaju. Treba da nađe neko fino stvorenje, a ne ova blamaža. Jedan si meda. Ne kapiram kako tako bira neke čudake. Dalile se plašim, riba nije normalna uopšte. Dejan je jako inteligentan i nenormalno namazan. Moje je mišljenje da su on i Dalila stavrno stvoreni jedno za drugo i žao mi je što nisu zajedno. Aleksandra je isto divno stvorenje, zato i mislim da su Dejan i Dalila slični ljudi – rekla je gledateljka.

– Ti si namazana, šukneš me da me je zaboljelo preko ekrana – rekao je Dejan.

– Širimo ljubav. Ništa ružno nisam rekla Dejanu, ne znam zašto spominje neke tako odvratne stvari – rekla je gledateljka.

– Ti sigurno imaš paž frizuru, pušiš one slim cigare i radiš nokte po 15 sati dnevno – rekao je Dejan.

– Jako je zanimljivo da svi govore šta je Dalila radila Filipu Caru, a da li je moguće da niko nije gledao kad je on pljuvao i razvlačio nju – pitao je Milan.

– Oni to izazivaju jedno u drugom. Ne znam da li ste ukapirali sada. Prosto kako biraš, to izaziva đavola u njemu – rekla je gledateljka, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh