Film i TV

DEJAN NA TERASI KUĆE U ŠEPKU! Dalila JAVNO OTKRILA o čemu SU PRIČALI! “Do kraja života…”

Emotivno.

Dalila i Dejan - screenshot

Voditelj Milan Milošević sinoć je, u emisiji “Narod pita”, ugostio drugoplasiranu Dalilu Dragojević.

Ono što je svima zapalo za oko, jeste to što su Dalila i njen bivši suprug Dejan Dragojević odmah po izlasku iz Bijele kuće obrisali zajedničke fotografije sa društvenih mreža i blokirali se, pa je Dalila govorila više o tome.

– Odmah nakon izlaska, Dejan i ti ste obrisali fotografije zajedničke. Dejan je ostavio jedno desetak fotografija, da li si to ispratila – pitao je Milan.

– Nisam ispratila, jer sam pri uzimanju telefona njega blokirala i krenula da brišem. Ne zanima me šta je na njegovom Instagram profilu, ali mu se vjerovatno dopadaju. Obrisala sam sve apsolutno slike. Nema na mom telefonu ništa – rekla je Dalila.

– A zajedničke uspomene? – pitao je Milan.

– Ako pričamo o uspomenama, onda kompletna kuća do temelja. Sitnica ću se riješiti – rekla je Dalila.

– Je l’ si mogla u nekom segmentu svog mozga da pomisliš…? – pitao je Milošević.

– Ma ne. Mi izađemo na terasu, pa pričamo o toj našoj starosti i o tome ko će prvi da umre. Razgovarali smo o tome kako će taj neko drugi ostati bez ovoga do kraja života – rekla je Dalila.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh