Film i TV

-“VIDIO SAM, ON JE NAPRAVIO PRELJUBU PRIJE NJE”: Filip otkrio šta se desilo kad su svi spavali

U toku emisije “Amidži Šou”, koju vodi voditelj Ognjen Amidžić na “vrućim stolicama” je bilo šestoro superfinalista Zadruge 5.

Filip Car - screenshot

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Aleksandra Nikolić, Mensur Ajdarpašić, Filip Car i Anđela Đuričić će odgovarati na sve aktuelne teme. Uslijedila su pitanja koje je Ognjen postavljao zadrugarima:

– Dajem vam dvadeset sekundi da razmislite. Morate da mi ispričate nešto što nije otišlo u etar. Nešto što se desilo a niste ispričali – rekao je Ognjen i dodao:

– Šta nije otišlo u etar? – upitao je Ognjen.

– Evo ja mogu da kažem. Kada su se Anđelo i Sandra družili, ja sam prolazila pored bazena i vidjela sam njih dvoje u tom trenutku. Mislim da se tu desio neki razgovor. Bili su u šteku kod toaleta – ispričala je Anđela.

– Ja mislim da je Miki dosta puta prokomenatrisao neku djevojku, a da to nije bila šala, a da to nije uhvaćeno – rekla je Aleks.

– Gruja je napravio preljubu pre Mime sa Vanjom. Nije ništa dokazano ali su spavali pored mene, ja sam to vidio da se desilo – ispričao je Car.

– Možda bih ja rekla za Mikija, dvije djevojke je uradio po zadnjici u bazenu i onda kada mu je supruga ušla, on je rekao da je bilo iz šale. Smatram da je to bilo ozbiljno – ispričala je Dalila.

– Ja ću se odlučiti da popijem ovo – rekao je Mensur, piše Novi.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh