Film i TV

“NISAM PONOSNA NA SEBE” / Dalila Dragojević SLOMLJENA nakon Dejanove POBJEDE – “Otac mi je poslao PORUKU”

Zadruga 5 zvanično je završena, a Dejan Dragojević proglašen je za pobednika i odnio je 50.000 evra nagradu.

Zadruga - screenshot

Dalila Dragojević je nakon proglašena otkrila da nije očekivala da će se ovako visoko plasirati.

– Hvala svima koji su glasali, nisam očekivala da ću se ovako visoko plasirati, nisam ponosna na sebe, ali šta je tu je. – rekla je Dalila, piše Srbija danas.

– Bilo mi je jako neprijatno kada sam ostala sa Dejanom, jedva sam čekala da se sve ovo završi. – rekla je ona, pa otkrila šta dalje planira:

– Nisam očekivala da će Dejan osvojiti prvo mjesto, a ni ja drugo, ja sam mislila da ću ranije izaći. Ništa ne bih mijenjala, sve bih isto samo bih moju i Filipovu vezu promijenila da ne bude onih svađa. – bila je iskrena ona.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh