Film i TV

GORE ŠIMANOVCI – AGONIJI JE DOŠAO KRAJ! Dejan Dragojević je POBEDNIK Zadruge 5!

Pobednik je proglašen!

Dejan Dragojević - screenshot

Dalila i Dejan Dragojević su ostali da se bore u Zadruzi za 50.000 evra i za prvo mjesto pobjednika pete sezone ovog rijalitija.

Bivši ljubavni par suočit će se oči u oči, a publika će im otkriti ko od njih dvoje će odnijeti pobedu i odneti 50.000 evra!

Podsjetimo, Dalila je prevarila Dejana sa Filipom Carem, a onda je uslijedio i razvod nakon kojeg je Dejan utočište pronašao u novoj ljubavi sa Aleksandrom Nikolić.

Sada su se njih dvoje našli jedno protiv drugog, a došao je trenutak i da se saopšti pobjednik, a tenzija je dostigla tačku ključanja.

– Linije za glasanje su zatvorene – rekla je Dušica Jakovljević, a Ognjen se sa Dalilom i Dejanom uputio ka studiju.

– Nikada veća tišina nije bila u studiju! – rekla je Dušica.

– Molim za tišinu u studiju, došao je trenutak!

– Pobjednik je osvojio 50,1 odsto glasova! Dalila ili Dejan? Pobjednik Zadruge 5 je Dejan Dragojević!- proglasila je Dušica, a u studiju je nastao haos!

Dejan je okrenuo leđa i pokazao natpis na majici “Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh