Film i TV

KRAH LJUBAVI pred kraj pete sezone “Zadruge” – Ispovijest takmičarke koja lomi i najtvrđa srca – Volim ga još

Nije lako!

senzacija

Superfinale spektakularne, pete sezone “Zadruge” zakazano je za večeras, 10. jul u 21 čas, a uoči završnice rijalitija, autorka i voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije “Magazin In” ugostila je finalistkinje Marijanu Zonjić, Viktoriju Mitrović, Aleksandru Nikolić Aleks, Dalilu Dragojević, Milicu Veselinović i Anđelu Đuričić.

Voditeljka je svojim gošćama postavila pitanje kako bi one definisale ljubav u rijaliti i koja od njih je istinski voljela i voli i dalje.

Imala sam u rijalitiju vezu, eto, malo sam se razočarala u sve to, u tu ljubav. Svi pričaju o borbama, ja sam odustala od toga, nažalost. Vidjela sam tu više nema ničega i da ne bi tu bilo nekog efekta. Voljela sam Mensura, volim ga i sada, nije se tu ništa promijenilo – priznaje Milica, pa dodaje:

Moraš biti jako oprezan u ljubavi – rekla je Veselinovićeva u emisiji “Magazin In” i dobila aplauz za svoj odgovor, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh