Film i TV

MOLI VELIKOG ŠEFA DA JOJ POMOGNE! DALILA OČAJNA NA DAN SUPERFINALA: Kroz suze zatražila ovu uslugu

Finalistkinja “Zadruge 5” Dalila Dragojević otvorila je dušu pred kraj rijalitija i otkrila da li je zadovoljna svojim učešćem.

Dalila Dragojević - screenshot

Dragojevićka je veoma uzbuđenja zbog večerašnjeg finala, ali i zbog haljine koju je dobila.

Stigla mi je haljina, hvala mojoj Marijani što mi je poslala ono što sam htjela. Mnogo sam srećna zbog svega – rekla je Dalila.

Dalila je otkrila da li je oćekivala da će doći do samog finala, kao i šta će joj zauvijek ostati u sjećanju, pa priznala da osjeća određenu dozu straha.

Jesam očekivala, ali nisam zadovoljna jer sam imala mnogo grešaka, ali sa druge strane nisam radila dosta stvari ispravno. Najljepše mi je bilo kada sam se zaljubila, a najtužnije kada me je Filip ostavio 12 dana pred superfinale. Ljubav je to – rekla je Dalila u specijalnoj “Premijeri” pred finale, pa otkrila koga očekuje u publici:

Ne očekijem nikoga, ali smatram da će tu biti moja Ljuba, Gagi, a nadam se i mom ocu. Strah me je da izađem odavde, ne izlazi mi se, ne znam kako će mi biti i jako me je strah – rekla je Dalila, piše Novi.

Detaljnije u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh