Film i TV

ZADRUGARKE NAPALE MAJU MARINKOVIĆ: Sad je i njoj najbolja drugarica zabila nož u leđa! Podržala Aleksandru

Niko nije iznenađen Majinim postupkom.

Maja Marinković - Screenshot

Region trenutno bruji o preljubi koju su načinili Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović, suprug Aleksandre Subotić, Majine najbolje drugarice, piše Srbija danas.

Aleksandra se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram i poslala sljedeću poruku:

Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju voljela i vjerovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svijetu – šta je tu je! Dijete sam mu rodila iz ljubavi! Nikog neću pljuvati, ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje djece je ostalo bez oca – KRAJ! – napisala je Subotićeva.

Marijanom Zonjić, koja je svojevremeno bila nerazdvoja sa Majom i Aleksandrom i osudila je bivšu drugaricu Marinkovićevu.

Žao mi je Aleksandre. Ona je mnogo, mnogo dobar čovjek! Od Maje ništa drugo nisam ni očekivala! – bila je kratka i jasna Marijana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh