Film i TV

BORA SANTANA O SVOJOJ BIVŠOJ DJEVOJCI: Nagovorio sam Mimu da Gruji rasturi brak!

Bora Santana je savjetovao svoju bivšu djevojku Mimu Šarac da rasturi brak Nikoli Grujiću Gruji!

Bora, Gruja i Mima

Bivši učesnik “Zadruge” kaže da ga je starleta prije svog ulaska u rijaliti pitala kako da što duže ostane u rijalitiju.

– Rekao sam joj da samo preko skandala može da postane poznata. Podsjetio sam je kako se Luna Đogani proslavila kada je smuvala Slobu Radanovića. Mima je to shvatila zdravo za gotovo i odmah je smuvala oženjenog Gruju! – kaže Santana i dodaje da ga je Gruja iznenadio što je tako lako zaboravio svoju ženu:

– Nisam mogao da vjerujem da će ostaviti ženu i djecu zbog Mime! Baš me je šokirao. Mima tu ništa nije izgubila. Naprotiv, ona je i postala poznata zahvaljujući tome što je smuvala oženjenog.

Mima i Bora su bili u vezi prije tri godine, dok je on bio na ljetovanju u Crnoj Gori.

– Viđali smo se kratko u Budvi, nije to bila neka ozbiljna veza, više zezanje. Još tada se trudila da privlači pažnju, a ova afera s oženjenim bio je jedini način da produži boravak u “Zadruzi”. I isplatilo joj se, dogurala je do finala! – priča Santana.

Milica Kemez zna da je njen bivši dečko Bora Santana bio sa Mimom Šarac.

– Ne iznenađuje me što je Mima sa Grujom, znam da je i sa Borom imala nešto. Pričao mi je da su kratko bili zajedno – priča Milica, prenosi Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh