Film i TV

STRAVIČNA SCENA U STUDIJU PINKA: Dušica Jakovljević se SLEDILA u trenutku – riječ je o Dalilinoj majci

Sinoć je u Pinkovom studiju bila Dušica Jakovljević sa svojim gostima povodom izbacivanja učesnika rijalitija Zadruga 5!

Dušica Jakovljević - Screenshot

Kako se finale bliži izbacivanja su sve češća, te se očekuje da za par dana ostanu samo superfinalisti, oni koji su se narodu najviše dopali i koji će pretendovati na osvajanje prva tri mjesta koja će donijeti bogate nagrade, piše Srbija danas.

Sinoć su iz Zadruge izbačeni Nevena i Sale Luks, a večeras se očekuje da još neko napusti luksuzno imanje u Šimanovcima.

A evo trenutka kada Sale Luks napušta imanje.

View this post on Instagram

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Ipak, jedna scena zaprepastila je sve. U studiju kod Dušice bila je Mina Vrbaški i njene riječi o majci Dalile Dragojević i aludiranju na bacanje čini i magije predstavljali su zaista morbidan trenutak, jer se šokirana Dušica stresla u sekundi!

Pogledajte kako je to izgledalo i kakva je bila Dušičina reakcija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh