Film i TV

DEJAN NAJAVIO HAOS PRED FINALE, OTKRIT ĆE PRAVU ISTINU O DALILI I ZADRUGARIMA: Zagarantovano prvo mjesto

Marko Đedović, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević razgovarali su ispred dvorišta Bijele kuće, a onda je Dejan otkrio da jedva čeka emisije “Narod pita” …

Dejan Dragojević - Novi

Marko Đedović, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević razgovarali su ispred dvorišta Bijele kuće, a onda je Dejan otkrio da jedva čeka emisije “Narod pita” kako bi mogao da se obračuna sa zadrugarima i iznese sve o čemu je šutio.

– Jedva čekam “Narod pita” da se svađam, ima da ujedem – pričao je Dejan.

– Ako, ako nešto zaboraviš pišem ti poruke – rekao je Đedović.

– Ovdje sam uskraćen, jer ne znam ko ima kakvu namjeru. Usko je sve povezano, dobacivanja. Danas mu odgovara, sutra se svađa, pa se mire. Hoće da nas dvojica napadnemo nju. Ona kao napada njega, Marijana non stop gleda nas dvoje – nastavio je Dragojević.

– Svaki dan. Ja ulazim u toalet, ona odmah ide. Ja kad bih ušla u svađu sa njim, oplela bih po svima njima, a onda bi skočio i Dejan – dodala je Aleks.

– Ja to volim kod tebe. Najveće g*vno sam pojeo što nisam i dalje Saška Karan i Zorica Markovoić – istakao je Marko, piše Novi.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh