Film i TV

DALILA I CAR IMAJU INFORMACIJE – OTKRILI TAČAN DATUM FINALA ZADRUGE? Isplivao video RAZGOVORA, evo kad je KRAJ

Tokom razgovora odali detalje…

Dalila i Car - screenshot

Dalila Dragojević i Filip Car su sinoć imali raspravu, kada ju je on pitao šta je pričala u intervjuu pred sinoćnje izbacivanje, piše Srbija danas.

Tada je Dalila rekla da nije išla da priča o njemu ni o Dejanu Dragojeviću.

– Pa o čemu mogu tebe da pitaju, znači pričala si – govorio je Car.

– Nisam, nisam ni o tebi, ni o Dejanu, nisam išla da komentarišem Dejanove uspomene – rekla je Dalila Filipu.

Potom je Dalila otkrila a onda i Car da je finale Zadruge za 12 dana, što bi značilo sljedećeg vikenda, a po njihovim riječima bi trebalo da je 8. jula ako računaju za 12 dana.

– Mnoge stvari sam ja usvojila što si pričao, a znaš šta je problem, zato što je dvanaest dana pred kraj, zašto nije bilo prije – nastavila je ona.

– To je sve, kao što se ljudi promijene u životu, kako si se baš sad promijenio, kako nisi prije trideset godina. – dodala je.

– Bolje ikad nego nikad, bolje 12 dana pred kraj, nego poslije 12 godina – nastavio je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh