Film i TV

SVI SU NIJEMI OD ŠOKA! Rada Manojlović uputila podršku Marku Osmakčiću? Kako je mogla ovo da uradi?

Šta joj je ovo trebalo?!

Rada Manojlović - Screenshot/YouTube

Pjevačica Rada Manojlović povukla je potez koji je izazvao lavinu komentara.

Ona je na svom instagramu uputila podršku Marku Osmakčiću, učesniku zadruge koji je definitivno jedan od najkontroverznijih ikada.

Podsjetimo, Osmakčić je napravio dijete svojoj rijaliti djevojci Viki Mitrović, a onda je ubijeđivao pa potom prijetio da abor.tira, čak je i udario u momentu bijesa. Da stvar bude još gora njegova porodica je povukla morbidan potez lažiranjem smrti Markovog oca Franja, koga su stavili na umrlicu i na taj način gotovo zgrozili javnost samo da bi Marko izašao uz Zadruge.

Rada bi trebalo da razmisli i da se izjasni kako gleda na ove poteze Osmakčića prije nego što uradi ovako nešto. Sa druge strane moguće je da je i razmislila i svjesno povukla ovaj potez.

Pogledajte šta je Rada uradila.

Ripostovanje objave zbog pjevanja njene pjesme jeste dio marketinga za koji svi imaju razumijevanja, ali sa druge strane treba birati koga citira, s obzirom na skandal koji je Marko napravio.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh