Film i TV

“OVO SU K***E SA JAVNE SCENE!” – Jovana Jeremić objavila spisak! Na njemu pjevačice, spisateljica i voditeljica

Ne prestaje da šokira!

Jovana Jeremić - Screenshot

Vodieljka Jovana Jeremić važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je objavama na Instagramu podigla veliku prašinu, piše Srbija Danas.

Poznato TV lice je na svom profilu napravilo anketu da se glasa za “kučke sa javne scene”, a u kojoj je definisala šta termin ku*ka podrzumijeva, da ne bude uvrijedljivo za mlade dame.

Kako Jovana tvrdi, da bi žena bila “kučka” mora da posjeduje ove osobine:

– Lijepa, inteligentna, profesionalna, snalažljiva, misaona, šarmantna, žena sa stavom koja zna šta govori i ne boji se da istinu sruči u lice.

Na prvom mjestu ove liste našla se upravo ona, dok je drugo mjesto zauzela Marija Šerifović.

Treće mjesto Vedrana Rudan, četvrto mjesto Jelena Karleuša, peto mjesto Maja Nikolić, dok je u ovom Jovaninom užem izboru na šestom mjestu voditeljka Tatjana Vojtehovski.

Jovana je pozvala na glasanje sve njene pratioce, a javnost zanima koji će biti krajnji ishod te ko će na kraju biti izglasan, a i ko će biti u top 3.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh