Film i TV

BRUTALAN OKRŠAJ NA IMANJU! Car i Mensur u novom SUKOBU – obezbjeđenje reagovalo munjevitom BRZINOM! (VIDEO)

Haos!

Dalila Draogojević nije prestajala da se svađa sa Mensurom Ajdarpašićem. On je napustio Belu kuću, ali su nastavili da se prepucavaju preko zatvorenih vrata. Ajdarpašić je nju potkačio za Filipa Cara, što je Filip čuo i odmah izašao u Njih dvojica ušli su u žestokg sukob, ali je obezbeđenje uletelo na imanje munjevitom brzinom i sprečilo da dođe do okršaja.

Zadrugari su ih takođe sve vreme dozivali i pkušavali da ih smire, a voditelj Milan Milošević pozvao ih je sve da se vrate za crni sto i emisija “Gledanje snimaka” se nastavila.Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh