Film i TV

PETICIJA ZA UKIDANJE ZADRUGE, POKRENUTA ZBOG MARKA? Bivša učesnica SUROVO OPLELA: “Ja bih RODILA DIJETE!”

“Otkud tolika mržnja prema ženskom rodu?”

Marko Osmakčić - screenshot

Glavna tema protekle ali i ove nedjelje je trudnoća Viktorije Mitrović, koja će dobiti dijete sa Markom Osmakčićem. Haos je nastao kad je Marko prijetio javno Viktoriji ukoliko ne abortira da će joj se svašta desiti.

Da zlo bude još veće, dan nakon te stravične noći, Marku je saopšteno da mu je otac preminuo, a sahrana će se održati sutra u 16 časova, zbog čega je Osmakčić izveden iz rijalitija kako bi bio sa porodicom u teškim trenucima.

Za Srbija danas se oglasila i bivša zadrugarka Emilija Velemir, koja je prokomentarisala katastrofalno ponašanje Osmakčića prema Viktoriji, vrijeđanje, šamare, pa se osvrnula i na Viktoriju.

– Prije svega ja sam tamo sa Markom bila super, a i sa Viktorijom. Nisam bila unutra, kad su stupili u odnos, ali nije ni bitno svakako mi se ne dopada. Marko me je bas razočarao, otkud tolika mržnja prema ženskom rodu? – rekla je ona za Srbija Danas.com, pa nastavila:

– Ovo što je uradio je užas, nikad gore, bukvalno je pokrenuo lavinu ljudi da skupljaju peticiju da se ugasi rijaliti. Stvarno je pretjerao i riječi, koje je izgovarao su užas, kao da nema 23 godina, nego da ima 103. Nikakav uzor mlađoj populaciji. – priča Velemir.

– Iskreno podržavam više Viki u ovom odnosu i za nju je najbolje da ne bude sa njim… Što se tiče trudnoće, ja bih rodila da sam na njenom mjestu, ali ono, svako bira, možda bolje da joj dijete ne bude, kao Marko ženomrzac šta znam. Žao mi je što je Marko imao smrtni slučaj, ovom prilikom mu izjavljujem saučešće, jer drugačije ne mogu, ugašen mu je Instagram. Poručila bih mu da dođe sebi i da više sebi ne dozvoljava ovakve ispade, poslije kojih će vrlo teško da se opere. – rekla nam je Emilija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh