Film i TV

ULAZI U ZADRUGU – A SAD SE OBRATIO DIREKTNO VIKTORIJI: Neće joj biti dobro kad vidi

Trudnoća Viktorije Mitrović i njeni pregovori sa ocem djeteta Markom Osmakčićem da li da rodi bebu ili ne trenutno su glavna tema pete sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Marko i Viki - screenshot

Ovim povodom oglasio se budući zadrugar koji je putem društvenih mreža poručio:

– Bravo! Viktorija, rodi dijete ovom ober seljaku i drvosječi i neka vas izdržava 18 godina oboje, g… nasilno, si*****eljsko! Pu!

 

Podsjetimo, Uroš je u nedavnom intervjuu objelodanio da će biti jedan od učesnika šeste sezone ovog TV formata, i to u doba kada još uvijek nije bilo izvjesno da li će do snimanja šeste sezone doći, budući da je Željko Mitrović petu najavio kao posljednju.

Ipak, nakon što su građani u velikom broju potpisali peticiju da žele da gledaju dešavanja na imanju u Šimanovcima ponovo od septembra, on je prelomio da do šeste sezone ipak dođe.

Uroš Ćertić -Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh