Film i TV

“KAD BUDE UBIJENA, NAĐENA KAO PSETO, ZNAJTE TO SAM JA!” – Policija da REAGUJE: Stravične prijetnje UBISTVOM

“Morat ću da je ubijem kad-tad!”

Marko Osmakčić - screenshot

Viktorija Mitrović je u drugom stanju, a to je saznala u ponedjeljak uveče, za vrijeme “Pretresa nedelje”, kada je Milan Milošević pokazao pozitivan test u kameru, piše Srbija danas.

Nakon toga, produkcija im je omogućila da sa Markom Osmakčićem ide na Rajsko ostrvo, gdje je Marko sve vrijeme ubjeđivao da abortira.

Sinoć je za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca” došlo ponovo do brutalnog sukoba, kada je Osmakčić prijetio smrću Viktoriji ukoliko ga ne posluša da abortira.

Video pogledajte OVDJE.

– Da se zna, kad bude ubijena, nađena kao pseto negdje, jer nije htjela da me posluša zarad svačijeg dobra, nek se zna da sam ja. Samo se treba otvoriti, staro pravilo “Nije važno šta znaš, nego šta možeš uraditi”.

– Ne znam, razmišljam, da li da je skinem snajperom, da li da je prikoljem onako sa ugušivačem, ja već razmišljam, ili ćeš me poslušati k**vo jedna, j**iga. Pa makar nikad ne dobio dijete, nego sa ovakvom k**etinom, koju ću svakako morati ubiti kad tad – govorio je Osmakčić.

U komentarima objavljenog snimka, gledaoci pozivaju MUP Srbije, policiju, bilo ko da reaguje na ove prijetnje koje on izgovara, a mnogi traže i diskvalifikaciju Marka jer prijeti trudnoj Viki jer neće da ga posluša i abortira, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh