Film i TV

DEJANOVA TAJNA PORUKA HUSI: Istina o promjeni vjere i povratak u Šepak sa Dalilom sa gomilom para?

Šta ovo znači?!

Aleks i Dejan - Screenshot

Rijaliti Zadruga polako ulazi u završnicu. Od učesnika, mnogi pominju ime Dejana Dragojevića kao budućeg pobednika 5. sezone Zadruge, jer je doživio da ga žena ostavi pred milionskim auditorijumom i uplovi u vezu sa rijaliti zavodnikom Filipom Carem, sa kojim redovno ima odnose pred kamerama i pred očima svog bivšeg muža, piše Srbija Danas.

Sa druge strane, mnogo je onih koji pljuju Dejana, te sumnjaju da je sve ovo igra i da je ovo jedini način da pobjede u Zadruzi, a kasnije se opet pomire.

Fanovi idu toliko u krajnost da komentarišu Dejanov aktuelni stil, gdje ima veliku bradu bez brkova, tvrdeći da je Dragojević i dalje odan Husi i da će se vratiti sa Dalilom pod ruku sa novcem od pobjede u Zadruzi.

Da li je to istina saznat ćemo za oko mjesec dana na velikom finalu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh