Film i TV

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM! Uz romantični pjesmu drže se za ruke

Popularna voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević objavila je snimak na društvenoj mreži gdje se romantično drži za ruke sa izabranikom uz ljubavnu pjesmu.

Dušica Jakovljević - Screenshot

Voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević danas je na Instagram profilu podijelila ljubavni snimak sa svojim partnerom i oduševila je svoje pratioce.

Dušica je snimila svoje noge u automobilu, a zatim joj je muška ruka upala u kadar. Voditeljka je isprepletala ruke sa izabranikom i romantični trenutak objavila na društvenoj mreži.

Jakovljevićka je nedavno u jednom interviju rekla kako ima namjeru da stane na “ludi kamen”.

– Bitno mi je da mi je srce na mjestu. Osobe sa kojima sam bila u vezama, nikada nisu bili dio javnog svijeta i ja to nisam željela ni da postanu. Moja intima je moja intima. Ja sam sa nekim dok mi je lijepo i dok funkcionišemo, ne treba da ga javnost upoznaje. Ništa u životu ne moram – istakla je tada voditeljka, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh