Film i TV

Tamara Đurić otkrila zbog čega je na zabavu došla u zavojima i gipsu!

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić pojavila se na zabavi u kolima Hitne pomoći, sva u zavojima i modricama, maskirana u pokojnog kralja popa Majkla Džeksona.

Tamara Đurić - screenshot

Tamara Đurić otkrila zbog čega je na zabavu došla u zavojima i gipsu!

Naime, Tamara je prije pet dana imala korekciju nosa, a kako je morala da dođe na jedan javni događaj, smislila je na koji način da se pojavi. Naglasila je da se ona transformisala u nakazu i da je to bila poenta.

“Imala sam hirušku intervenciju, lomila sam nos i vadila hrskavicu, stvarno imam gips na nosu. Tri godine nije bilo žurki zbog korone, rekla sam da sam operisala nos, rekli su mi da moram obavezno da dođem”, rekla je ona .

“Onda sam smislila kako da dođem operisanog nosa, pisalo se prije mjesec dana da sam imala 100 intervencija i kao Majkl Džekson, onda mi se rodila ideja”, nastavila je priču starleta.

“Kika, Mirjana Milošević, vizalista, ona je imala tu čast da učestvuje u šminkanju Majkla Džeksona, ona mi je jednom našminkala tijelo, bila sam oslikana bojama. Vozilo saniteta je privatno, da ko ne pomisli da sam uzela nekome prostor kome je sanitet stvarno bio potreban. Prvo sam bila cijela u gipsu i nisam mogla da sjedim, onda sam shvatila da sam se odradila na Holivud i skinula sam taj gips sa stomaka i ostavila malo da mogu da sjedim”, priča Đurićeva.

“Nikad ne znaš kako će neko da odreaguje, u tom trenutku sam se tako osjetila lijepo sam se osećala, pa valjda kako zračiš tako i privlačiš. Svi kažu da je bilo originalno. Bila sam pod maskom, transformisala sam se u nakazu, to je i bila poenta. Jako malo ljudi može da razumije moj sarkastični humor.”, zaključila je starleta za pomenuti medij, prenosi Nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh