Film i TV

RASPITIVALA SE KOD FRIZERA ZA BIVŠEG DEČKA: Dejan saznao da Aleksandra ima emocije prema drugom muškarcu

Teško je to podnio.

Aleksandra Nikolić - Novi

Aleksandra Nikolić ustala je za crnim stolom i upetljala se u laži, a Dejan Dragojević je odmah burno reagovao.

– Za kog dečka si pitala frizera kada ti je stavljao kosu? – glasilo je pitanje.

– Pitala sam za… da ne objašnjavam, da ne petljam ljude od spolja… To je bilo bezveze, za jednog frizera kod koga sam išla ranije – odgovorila je Aleksandra.

– To nije tačno, mi idemo kod istog frizera – rekla je voditeljka.

– Ma jok, pitala sam za frizera, jer se njih dvojica znaju. Znam da se o tome priča, ali on ne poznaje ni jednog mog dečka… Jasno je da ne mogu da ga pitam jer ne može konkretno ni da mi kaže – govorila je ALeks.

– Baš zato što ne možeš direktno, zato je tako i ispalo – viknuo je Dejan.

– Nisam ja toliko ni glupa, ni mutava, znam ja odlično šta radim. Ovdje mnogi pokušavaju da me ponize… Pitala sam bukvalno bezveze kao šta radi taj i taj – nastavila je Nikolićeva.

– Ne, on je rekao da ćutiš, kada si pitala za tog dečka – dodala je voditeljka.

– Možda on mene nije razumio… Ali ja nisam pitala za dečka, jer on ne zna ni jednog sa kim sam ja bila – pravdala se Aleks.

– Upetaljala si se bezveze. Pitaš frizera za nekoga koga on i ne poznaje – dodao je Miki.

– Da li je vama sada lakše da ispadne da ja lažem – vikala je Aleks.

– Kontradiktorno je sve što je rekla. Baš zato što je pametna, neće ga pitati direktno nego kroz šifru… – rekao je Dejan.

– Ja sam u svojoj vezi dala sebe maksimalno, a šta će sada da se kači, ne interesuje me. Nas dvoje smo pričali bezveze i ja sam ga pitala za frizera o kome smo nekada ranije pričali – nastavila je da se pravda, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh