Film i TV

ŠOK SNIMAK HUSE, DEJANA I DALILE PRED ZADRUGU, KLEČE ISPRED NJEGA A ON IH POSIPA PARAMA: Usijali se komentari

Huso Mujić postao je veoma zastupljen u medijima otkad je njegova kćerka Dalila Dragojević doživjela bračni brodolom sa Dejanom Dragojevićem u rijaliti programu Zadruga 5.

Dalila i Dejan - screenshot

Huso se gotovo nigde nije oglašavao za sve ove godine, dok je njegova ćerka bila i u Parovima i u Zadruzi, a sada se može primijetiti da je gotovo u svim medijima, gdje apeluje na ćerku i zeta da se urazume i pomire, pa se zajedno vrate nazad u Bosnu odakle ih je i ispratio.

Na mreži je sada aktuelan jedan snimak gdje su Dejan i Dalila posetili Husu za bajram, a gdje je on na pomalo neobičan način darivao bračni par Dragojević.

Iako je očigledno da se radi o pomalo šaljivom snimku, ljudi na mrežama su pod sveopštim utiskom dešavanja i djelovanja Dalile i Dejana, pa su osudli Husov postupak na kome baca pare na pod, a Dalila skuplja zajedno sa Dejanom.

“Kakvo poniženje” “Ne bih uzeo ni mrtav” “I treba da ponižava brutalno ove prevarante” samo s neki od komentara na snimku.

Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh