Film i TV

“BILA SAM ŠOKIRANA KADA SU OZVANIČILI VEZU! VIDJELA SAM…” – Bivša zadrugarka o MUVANJU Dalile i Cara

Odmah je vidjela da se među njima nešto dešava!

Bivša zadrugarka Olga Margitić gostovala je na RED televiziji i tom prilikom je progovorila o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, kao i o tome da je sama videla njihovo muvanje na samom početku.

– Te njihove svađe se dešavaju stalno, pola sata odmaraju, pa se pola sata svađaju… Sve je poslije svađe – slađe! To će tako biti do kraja “Zadruge”, ali kada budu izašli, svako će na svoju stranu, nema od te veze ništa! Vidjela sam da se tu nešto dešava kad sam ja bila tamo, ali nisam mogla da provalim tačno šta, ali nije moglo ni na pamet da mi padne da će tako nešto da se desi… Bila sam šokirana kada su ozvaničili vezu! Stvarno mi je bilo čudno – ističe bivša zadrugarka, pa dodaje:

– Njihov odnos mene podsjeća na seriju. Oni su kao porodica Karington iz serije “Dinastija”, identični su – zakljućuje bivša Olga u emisiji “Pitam za druga”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh