Film i TV

“A ti kad imaš INTIMNE ODNOSE na televiziji PRED ŽENOM?” – Tiktoker žestoko uzvratio Slobi Radanoviću

Bukti internet rat!

Sloba Radanović - Srbija danas

Zbog fotografije koju je objavio srpski tiktoker Andrija Milivojević Vajvai, pjevač Slobodan Radanović ga je javno prozvao, a onda je usledio i brutalan odgovor.

Sve je počelo u onom trenutku kada je Vajvai pozirao za društvene mreže držeći djevojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu.

Nakon što je pjevač isprozivao tiktokera, Andrija je na Instagram profilu podijelio Slobin komentar na njegovu fotografiju, a ispod je okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

– A ti kad je*eš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M’rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu – glasio je komentar, sa kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

– Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo… Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti djevojčice – napisao je prethodno Radanović na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh