Film i TV

ZABORAVIO I BIVŠU ŽENU I DJEVOJKU – SIJEVAJU VARNICE NA SVE STRANE: Ne odvaja se od nje

Ne krije simpatije!

Nikola Grujić Gruja - screenshot

Nikola Grujić Gruja, nakon odluke da ostavi ženu i dvoje djece i upusti se u vezu sa zadrugarkom Milanom Šarac, prošao je jako turbulentan period, kako bi sinoć došao do zaključka da je možda i napravio najveću grešku u svom životu…

Naime, pjevač je odlučio da po ko zna koji put stavi tačku na odnos sa Mimom, pa je već danas ‘pustio pipke’ i započeo flertovanje sa novom učesnicom Dijom Kostić.

Dobar ti je nadimak – konstatovao je pjevač.

Meni to nije nadimak, to mi je ime. Umjetničko je Diamond Costi, kao dijamant, a Costi od prezimena Kostić… A Dia je kao Mia – smijala se Dia.

Ti si Suzana? – pitao je Nikola.

Ne, ja sam Dia, mijenjala sam ja imena više puta – zavodljivo je govorila.

Stvarno, nisam znao? Pozitiva si ovako, ti si priča za sebe – smješkao se Gruja.

Vjeruj mi da jesam, ali to nije priča za ovdje – nastavila je ona, piše Pink.rs.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh