Film i TV

“SKUPLJALI BI JE PO PODU DA NISAM VEZAN ZA NJU!” – Car iskreno o pomirenju sa Dalilom “Nisam hodža, ali…”

Filip Car - screenshot

U toku emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja postavljeno je Dalili Dragojević vezano za pomirenje sa Filipom Carem, piše Srbija danas.

– Šta to ima i budi Filip u tebi? – glasilo je pitanje.

– Ja mislim da su se ove stvari izdešavale napolju, da se to ne bi desilo, ali kad mi ovdje priđe, ja ne mogu da se oduprem. Nema tu šta više da se osporava, volim ga. Šta će se izdešavati, ne znam, ali ta strast postoji, ne možemo da odolimo jedno drugom. Ne znam šta da kažem – rekla je Dalila.

– Care, šta tebe uvijek vraća Dalili? – pitao je Milan.

– Dalili sam samo ja pomoć. Nisam hodža, ali mogu da pomognem. Jači sam i od čokoladica na pragu, i od magija i od prevara. Treba mi par dana da razgovaram sa njom. Ja volim kroz priču da dobijem odgovore od nje i da vidi koliko je ona smiješna. Ja sam neko ko kad je nepovjerenje u pitanju, kad se ona igra, ne volim. Ne želim da dolazi do toga da je rastavljam u kockice, nije ona protivnik sa kim bi trebalo da se nadigravam. Ja sam gledao i gore stvari od ovog sa Anđelom. Ne može sebi da pomogne. Mnogo gore bi se ovo završilo da ja nisam vezan za nju, skupljali bi je po podu. Ja sam njoj objašnjavao, nije problem da po stoti put kažemo da smo u vezi, a sutra da pričamo nešto suprotno. Bolje da pričekamo par dana, pred nama je svadba, momačko, djevojačko – dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh