Film i TV

“BIĆE BOLESNO AKO SE SADA POMIRE!” IZNIJELA DETALJE DOMUNĐAVANJA Dalile i Dejana: Sve rade zbog PAŽNJE?

“Ja sam pričala odavno da će da se pomire!”

Dejan i Dalila - sceenshot

Emilija Velemir, bivša rijaliti učesnica “Zadruge”, nakon svog učešća pohvalila se za Srbija Danas.com, da joj je “krenulo”, obzirom da se preselila na Maltu, te je na relaciji Malta-Srbija zbog velike količine posla.

Sada je za Srbija Danas.com prokomentarisala i odnose Dalile i Dejana Dragojevića sa početka rijalitija koji do sada nisu ugledali svijetlost dana, a otkrila je detalje koje je mogao da vidi samo neko ko je živeo sa njima:

– Ja sam pričala odavno da će da se pomire, e sad, ne znam generalno poslije svega ovog, što su iznijeli jedno o drugom. Očigledno je smorio Dalilu i vidi se da je ona još uvijek neiživljena – rekla nam je pjevačica, pa dodala:

– Djelovalo mi je da će se pomiriti, jer sam čula da su imali prepiske na papirićima, ali od početka sam sumnjala u sve to i mislim da je njihov cilj bio da se priča vrti oko njih, kao što se i vrti. Primijetila sam to ranije tamo, ali sad i ne baš, to domunđavanje. U suštini sad i ne vjerujem da će se pomiriti, nekako mi je to previše bolesno, poslije svega. Ali otkud znam, na šta su sve spremni zarad novca i popularnosti, ne bi me čudilo iskreno – rekla nam je Ema, pa se osvrnula na Dejana:

– Dejana mi je bilo žao, sad mi ga uopšte nije žao, nekako mi je sav izvještačen i previše alav, znači kao da u životu nije vidio hranu. Mora da mu je Dalila branila i da jede kada su živjeli zajedno (smijeh). I da napomenem da me je jako razočarao, jer se onako ružno ponio prema Sandri Rešić, tada mi je baš pao u očima – zaključila je bivša zadrugarka za Srbija Danas.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilija Velemir (@velemiremilija__)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh