Film i TV

DEJAN SVIMA STAVIO DO ZNANJA, ALEKS JE KRIVAC: Nakon njegove rečenice, MUK U ZADRUZI

Ovo mu smeta!

Dejan Dragojević - screenshot

Nakon izlaganja nekoliko zadrugara o namjerama Dejana Dragojevića prema Dalili, voditelj Milan Milošević je dao riječ Ani Jovanović, a potom se cimerima obratio i Dragojević.

-Ja sam sigurna da Dejan više ne voli Dalilu, ali oni su proveli 5 godina zajedno, postoji neka žal. Ja sam napolju gledala, ona priča o putu za Loznicu… Nekako ga razumijem. Ja smatram da postoji neka žal za tim, jer je u glavi gledao nju na neki drugi način i nije htio da se ukanali do kraja. A ovim postupcima sa Anđelom je ona dala za pravo da je svako komentariše, a on je hio da je osvijesti – rekla je Ana Jovanović.

-Samo da odgovorim svima. Ljudi sami sklapaju priče o Anđelu, Filipu, o meni, o situacijama. Moje postupke nisu vidjeli. Sami prave verziju neku… Ja ništa nisam uradio. Aleksandra je glavna, ona ima krunu svega toga. Dalilu nisam slušao, za to nemam šta da kažem – dodao je Dejan, piše Pink.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh