Film i TV

NEVIĐENA BOMBA ZA KRAJ! Nova zadrugarka UŠLA DA RASKRINKA DOGOVOR Dalile i Dejana – BRUTALNA istina

Tek ušla, a već počela sa spletkama.

Dalila i Dejan - screenshot

Dia Kostić, nova zadrugarka, ušla je u Zadrugu 5 i riješila da odmah napravi dar-mar tako što je udarila na Dejana i Dalilu Dragojević. Ona tvrdi da njih dvoje sve rade po dogovoru. Ovoj teoriji se jasno suprostavio Lepi Mića. Aleksandra Nikolić sve pomno sluša.

– On nikada nju nije prevario u životu. On je bio najbolji muž na svijetu. I sada će on da zgazi sve da bi bio sa njom? Nemoj da za*ebavaš. Ja da sam muž, ja bih gledao cijeli dan i pitao se da li je moguće da ova žena ovo radi – rekao je Mića.

– On kada priča o njoj, on priča kroz smijeh – rekla je Dia.

– Dečko se ponaša skroz normalno. On bi najradije nju spucao u glavu. Ona se njemu zgadila. Kakav dogovor bre – rekao je Mića.

Je l’ si ti čuo šta je Dalila sinoć rekla? – upitala je Dia.

– Očitio ste vi si rijaliti. Ona kaže da će se i dalje pričati o njoj – rekao je Mića.

– Ti mene ne razumiješ šta ja hoću da kažem – govori ona.

– Sve što radi Marijana, sve je fejk. I sada što se druži sa Dalilom, to je sve fejk. Lažno plače i sve. Ja to vidim. A vidi se šta je prirodna svađa, ja nisam budala. Ja znam da se Viki zaljubila u Marka, kao i on u nju. Gruja može bez Mime, ovamo peva a ovamo kuka. Samo je sa njom napravio prevaru, ali on ne voli svoju ženu, to je glavna stvar – rekao je Mića, piše Srbija danas.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh