Film i TV

DEJAN BRUTALNO ZAPRIJETIO DALILI – “AKO NE OSTAVIŠ ALEKS NA MIRU”: Tek ću početi da pričam

U toku emisije “Pitanja novinara” Darko Tanasijević dao je riječ Dejanu Dragojeviću, kako bi prokomentarisao haos koji se desio između Aleksandre Nikolić i Dalile Dragojević.

Dalila, Dejan i Aleks - screenshot

– Folirantkinja. Ona priča o Aleksandri, to je bio trenutak kad sam spomenuo sve momke sa kojima se viđala i to je dalo pečat na sve kad je pričala za koketiranje. Njen tata ne može ništa da kaže o Aleksandri, ni njena mama. Ja ću da pričam o Dalili i da napomenem sve. Ona će Aleksandri ovde da spominje za moral koja je bila sa Janjušem i Filipom, a ona imala dvojicu za tri dana – govorio je Dejan Draogjević, piše Novi.

– Valjala ti je pet godina, a sad da li ispada da su tvoje suze sa početka lažne? – pitao je Darko Tanasijević.

– Valjala mama njoj, pa ona išla na Zrće da valja – rekao je Dejan.

– Ne možeš mi ništa smradu – dobacila je Dalila.

– Ne mogu da stojim sa ovom muhom – odbrusio je Dejan.

– Je l’ kad ti mama išla na festival, a ti si plakao je l’ ti nije bila na rođendanu? – pitala je Dalila.

– Ovo je smijehoteka. Ne želim da odgovaram sa ovom muhom. Bio sam u toaletu i izgleda sam pokupio muhu i zato ću morati da idem da se skine sa mene – nastavio je Dragojević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh