Film i TV

ŽESTOKO PREPUCAVANJE DALILE I ALEKS: Dragojevićka je javno posavjetovala, evo šta joj je rekla!

U toku emisije “Pitanja novinara” Darko Tanasijević nastavio je sa pitanjima za Aleksandru Nikolić.

Dalila i Aleks - screenshot

Rekla si da si se malo ohladila od Dejana? – pitao je Darko, piše Novi.

– Nisam se ohladila, ali sam možda previše očekivala od našeg odnosa. Rekao mi je da se ne zamaram previše, da ne planiramo, pa sam ja pomislila da neće ništa ozbiljno. Dobila sam neke nove teorije zavjere. Povredi me to kada kaže – rekla je Aleks.

– Odvešću te ja na more, Aleksandra, prije nego on – dobacila je Dalila.

– Nema potrebe – odgovorila je Nikolićeva.

– Kako komentarišeš to što je Dejan rekao da si ‘nesposobna za život’? – pitao je Tanasijević. – Pa to nije mogao sa mnom pa sada praktikuje sa njom! – dobacila je Dalila.

– Ja imam 24 godine i sa toliko godina sam uradila mnogo toga u životu, ne smatram da sam nesposobna. Mnogo toga sam obezbjedila, izdržavala sam porodicu, ali naravno, ima još mnogo toga da radim i stvaram. On to vjerovatno kaže u nervozi i kada se svađamo… Ne doživljavam ja baš tako olako život, ali smatram da od njega mogu mnogo da naučim. On je neko ko je mnogo zreliji od mene što se tiče ljubavi. Ja ovakvu vezu nikada nisam imala i sada me uči nekim dobrim stvarima – govorila je Aleks.

– Dalila te je upozorila i rekla ti da učiš na njenim greškama – nastavio je Tanasijević.

– Nema potrebe da mi udaljuje savjete, a da mi govori da sam pros*ituka iz izloga. Ne mislim da to govori iz najbolje namjere. Smatram da me on nikada neće izdati i da je on dobar čovijek. Naravno da ima svoje mane, s obzirom na to šta mu se desilo, odličan je – odgovorila je Aleks.

– Ma šta mu se desilo? Riješio se vještice, zla, loše žene, šta mu se desilo? Danas je pun mjesec, neka mi Veliki šef nabavi neku metlu, da letim malo – rekla je Dalila.

– Ne moraš ti da letiš, već ti leti mama, pa nek samo dođe po tebe – dobacio je Dejan.

– Da li misliš da su ove svađe Dalile i Dejana slučajne, baš kada je ona počeka druženje sa Anđelom? – pitao je Darko.

– Ne mislim, jer da je htio sa nekim da se prepucava ili da bilo šta uradi, to bi bilo u vrijeme Filipa Cara. Naravno da mi smeta sve ovo i da mi nije ugodno Pričaju svakakve grozote, volim ga i preživljavam sve zajedno sa njim. On je cijeli dan ćutao, mora da kaže nešto – odgovorila je Nikolićeva.

– Kako se osjećaš kada Dalila kaže da si ‘pro*titutka iz kataloga’? – nastavio je Darko.

– Ma ne zanima me, nemam ja taj problem. Ja nikada nisam bila u toj aferi niti se pričalo to o meni… Vidim ja da ona ne zna šta radi, tako da ja znam ko sam i šta sam – govorila je Aleks.

– Ovdje se priča o moralu, evo ja sam nemoralna, a šta si ti? – pitala je Dalila.

– Ja nisam pro*titutka, tvoj otac govori o meni loše, a kakvo mišljenje tek ima o tebi – odbrusila je Aleks.

– Aleks, rekla si da se Dalila ponaša kao da je osvojila cijeli svijet, kada krene buđenje Velikog šefa? – pitao je Tanasijević.

– Radi neke stvari kvarno – započela je Aleks.

– Naravno da ću igram i tek ću, sada kada sam čula da mi je otac dobro – dobacivala je Dalila.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh