Film i TV

“SA BRENDONOM PIKIRALA FILIPA?!” – Sve izlazi na vidjelo – Dejan potkačio Dalilu za PORODICU i kosmičku ljubav!

Nije joj ostao dužan.

Dalila Dragojević - screenshot

U toku emisije “Gledanje snimaka” Dejan Dragojević ustao je da prokomentariše svoju bivšu ženu Dalilu Dragojević.

– Ja sam ispričao sve kako je bilo. Ja jesam odlazio više puta. Ono što je ona meni govorila o njemu, i njemu o meni. Ja sam minimalno spominjao njenu porodicu, a ona meni mnogo. Ona je potkačila mene preko Aleksandre i Aleksandru preko mene – rekao je Dejan.

– Ja sam rekla da neću da prelazim preko milion i jedne situacije. Ja sam bila sa njim i šta ispada da sam se dopisivala sa likovima. Ljudi su iznijeli da sam ja sa Brendonom pikirala Filipa – rekla je Dalila.

– Ja sam rekao da sam ja bio osuđen kako kvarim njihovu kosmičku ljubav. Ja sam se raspravljao, pa su me osuđivali, sada kada sam psihički stabilan mene ništa više ne zanima. Samo će se Filip i Dalila miriti i Miljana i Zola. Ne zanimaju me – rekao je Dejan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh