Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ NAPUSTILA BIJELU KUĆU – Nije izdržala PRITISAK! Kamera SNIMILA IZLAZAK

Zaboljela je istina?

Dalila - screenshot

Dalila Dragojević napravila je haos tokom emisija “Pitanja gledalaca”, zbog odnosa sa Anđelom Rankovićem i Filipom Carem, a nakon što nije mogla da nađe opravdanje za svoje postupke, odlučila je da napusti crni sto i izađe u dvorište Bijele kuće, piše Srbija danas.

Ona se osamila na zidiću i zapalila cigaretu, kako bi se smirila, pa se vrlo brzo vratila u Bijelu kuću. Da li će Dragojevićka biti iskrena i priznati šta se sve dešavalo sa Anđelom i Carem i koje su joj namjere bile, ostaje da vidimo.

Najviše su je pogodile riječi Cara kad je rekao da ga je sramota njene sramote.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh