Film i TV

HAOS – UPAO U STUDIO! Anđelo javno priznao da NE ŽELI da bude sa Dalilom zbog OVOGA – odmah se umiješao i Car

Au!

U toku je radio “Amnezija” koju vode Nenad Aleksić Ša i Filip Car. Naredni gost, bila je Dalila Dragojević je nastavila svoju komplikovanu priču sa svim odnosima. Nakon toga je Anđelo Ranković ušao u radio i rekao da ne želi da bude sa Dalilom.Ne mogu da popamtim sve. Nisam ja tvoja igračka, ne možeš da se sprdaš sa mnom – rekla je Dalila.

– Ti si nedokazano đubre! Ako ti kažem da te volim, ako ti nepriđem, onda sam za sve kriv i preneseš celoj kući. Osetim te kad ćeš pukneš. Ja te pitam kako mogu da ti pomognem, da treba da budem uz tebe, da sam napravi s*anje. Ja sam te pitao kada dođeš u situaciju u šizofreniju da kažeš da voliš nekog a sviđa joj se drugi. To je šizofrenija mozga, devojke kojoj nije dobro. – rekao je Car.

– Kako ti meni možeš pomoći? – upitala je Dalila.Da poslušaš da budeš sama i da se posvetiš sebi. Nemoj da ulaziš u svađe i rasprave, nemoj druženja. Nije ti bilo dobro, nije ti bilo dobro ovako, onda se fokusiraj na druženje sa Anđelo – rekao je Car.

– Privatizovali ste emisiju da bi pričali kako možete da pomognete jedan drugom. Spavate po ceo dan. Pitanje je da li je Dejan promenio veroisposvet ili ne? Ta svađa , to je bitno – rekao je Đedović.

– Anđelo stoji pri stavu da se ništa neće desiti i da ćemo se samo družiti – rekla je Dalila.

– Čas gledaš njega, čas gledaš Anđela i trljaš se o njega – rekao je Marko.

– Ispada da neće da uđe u odnos, zato što Anđelo neće, ona bi odnah ušla – rekao je Car.

– Meni je Anđelo rekao da neće da uđe sa mnom u vezu jer se desilo ono sa Filipom – rekla je Dalila.

– Dvoje ljudi koje ne ozvaniče vezu, a zajedno su. Šta je onda razlika da uđete i ne uđete u vezu – rekao je Car.

– Anđelo ne laže ništa! To morate da znate. Ja smatram kao prevaru – to što je bila sa tobom i vratila se meni. Od mene i nje neće biti ništa! Da, dopala mi se. Ali sam joj rekao da ovo druženje mora da stane zato što, ako je druženje, onda će biti kako treba da bdue – rekao je Anđelo.

Dalila Dragojević, Anđelo RankovićFoto: YouTube/Zadruga Official
– Ja sam Anđelu rekla kada smo pričali da ne bi trebali da dozvoljavamo sebi te stvari – rekla je Dalila.

– Svi da znate, ove stvari da slušam, neću. Nećemo biti u vezi, družićemo se. To je bilo juče i kraj! – ljutito je rekao Anđelo.

– Evo i sada kažemo da se to neće desiti – rekla je Dalila.

– Videćete mene od sada pa do kraja. Neću da bduem sa njom u vezi – rekao je Anđelo.

– Ajde onda izje*i je! – dodao je Car,piše srbijadanas.

Detaljnije pogledajte u videu.
https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/andjelo-dalila-car-haos-emisija-priznanje-zadruga-5-2022-05-11


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh