Film i TV

Nova afera u Bijeloj kući! Zadrugarka van sebe nakon AKCIJE: “Plašim se…”

Ovo niko nije očekivao.

Zadruga - screenshot

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca”, Matora je saznala da su njena simpatija MC Aleks i Viktorija Viki Mitrović imale intimne dodire. Ona se ovog jutra probudila sa nabujalim emocijama, pa utjehu našla u razgovoru sa pjevačicom Sandrom Rešić, piše Srbija danas.

– Nije prošlo pet dana, ona se igra sa Viki, sutra kada ode u Banja Luku, treba da razmišljam da li me je prevarila? Ne znam da li ćemo napolju biti zajedno, a još me ne poštuje. E, ku*ac. Jesi joj rekla da sam joj ostavila onu hranu – rekla je Matora.

– Jesam, pojela je – odgovorila je Sandra.

– Kada igra sa Viki, tada niko ne misli da je le.bejka, a kada je ja uhvatio za koljeno, ej za koljeno, ona kao: “Nemoj, pazi!” Kada sam ja u pitanju sve se tumači i sve se pazi, meni neko priča kako želi da sredi život, a onda naruči tri piva i use*e se. Nemam problem da mi drži predavanje, ali onda ne može da se napije svaki utorak… – pričala je Matora, pa besno dodala:

– Toliko sam ljuta da se plašim da je sretnem – rekla je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh