Film i TV

“OČARALA ME JE!” – Dragojevićki PALA VILICA zbog Filipovih riječi – priznao da želi da OBNOVI VEZU s njom?!

Filip i Dalila - Novi

U toku emisije “Gledanje snimaka” kou vodi Milan Milošević, on je zadrugare okupio za crni sto i najavio prvi video – snimak na kom je prikazan razgovor Lazara Čolića Zole i Filipa Cara koji su komentarisali Dalilu Dragojević.

– Meni malo smiješno izgleda, ja sam sa Zolom pričao, mi ovdje kao dvije babe pričamo. Dalila me jeste očarala na početku Zadruge, možda neke stvari nisam primijetio, nisam je dobro upoznao. Završio sam odnos i emocije su manje, teško da bi mogao izdržati da mogu da se promenim sa njom. Imali smo pauze ali nikada mi nije bilo ovako. Njen pristup i fleš bekovi koje mi udara u glavu, ne mogu da shvatim. Ništa loše ne radi, ali ova Dalila sada i ta u koju sam se zaljubio su dvije osobe, ovo kada se požalim Zoli, te stvari koje sam pričao u klipu, svaki moj korak se mjeri. Više neću ni da pričam o njoj, neka bude da ona priča o meni, a ja ne – pričao je Car.

– Postoje stvari koje njemu ekstremno smetaju. Njega drži bijes, ne može da mu nije stalo. oni se optužuju za sve i svašta, milion puta sam bio svjedok. On za Dalilu priča stalno istu priču. Oni su isti. Kako će izdržati, vidjet ćemo još – počeo je da priča Đedović.

– U toj ljutnji i povrijeđenosti je meni splasnulo, čim imam gnjev u sebi i sve, ne mogu da budem ravnodušan, ali moja odluka je toliko čvrsta, moje emotivno stanje je takvo da ja više ne mogu da pokleknem na nju. Ko hoće da se opkladi sa mnom može, ali nepotrebno je jer nije više isti žar. Stvorila si mi sliku druge osobe. Ne mogu da je gledam na isti način – dobacio je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh