Film i TV

“OVDJE NIKO NIJE BOLJI OD MENE!” – Dejan očitao lekciju svima, pa ŠOKIRAO izlaganjem

Bez dlake na jeziku!

Dejan Dragojević - Screenshot

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

– Koliko može osoba da bude zla pa da pita Mikija zašto brani žensku osobu. Pogotovo nekog poput Anđele – glasilo je pitanje.

– Nisam pitao, nego sam rekao da nikad nisam vidio Marka, da toliko srčano radi, lipti mu zloj. Rekao sam bolje Anđela. Ja sam pitao Mikija zašto misli da je iko bolji od njega… Zašto bi on bio loš zbog svojih postupaka? Meni je Miki top, kao osoba i čovjek, možeš da se osloniš na njega. Ja njega pitam zašto mislim da je neko bolji od njega, zašto misli da je Gruja bolji nego on. Ja smatram da ovdje niko nije bolji od mene, za sebe smatram da sam dobar i top i da rijetko ko može da mi stane – pričao je Dejan.

– Ti si totalno nesamokritičan, to ispada ne griješiš – ubacio se Miki.

– Griješim, ali moje greške su kvalitetne greške. Svaka moje greška je kvalitetan korak. Ako budem pao, znat ću da sam pao i pogriješio. Moj korak je bio dobar jer nije bio osuđen – dodao je Dejan.

– Da li kad legneš da spavaš razmišljaš da nešto nisi trebao da kažeš ili uradiš? – pitao je Đuričić.

– Radim. Nekad znam da pretjeram i budem bezbrazan, ali ja to ne govorim. Žao mi je – nastavio je Dragojević, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh