Film i TV

DEJAN NE PRESTAJE DA ŠOKIRA, IZ PRODAVNICE SE VRATIO SA NIKAD VIŠE KESA: Isprznio rafove, EVO ŠTA JE URADIO SA NAMIRNICAMA

Dejan Dragojević, kao i svakog ponedjeljka, među prvim zadrugarima je stigao u prodavnicu i uspješno obavio kupovinu.

Dejan - screenshot

On je napunio kese i obezbijedio svojoj djevojci, Akeksandri Nikolić, i sebi sve što im je neophodno za ovu nedjelju, pa i više od toga, piše Novi.

Dragojević je imao toliko kesa da nije uspio sam da ih ponese, pa je u pomoć morao da mu pritekne i Lepi Mića. Dejan je počeo da razvrstava namirnice i pakuje ih po svojim štekovima, kako drugi zadrugari ne bi mogli da ga pokradu.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh